Payment with Payson

Presentinslagningsservice

Hej

Känns det stressigt och bökigt att slå in paket? Har du ingen tejp, presentpapper eller band hemma?

Min paketinslagningsservice erbjuder expertis, kreativitet, tidsbesparing och en professionell presentation av dina presenter. Jag strävar efter att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse för både dig och mottagaren. När du väljer vår service kan du vara trygg i vetskapen om att dina presenter kommer att vara vackert inslagna och ge det WOW-faktorn du letar efter.


Hur går det till:

Du köper produkten Presentinslagningsservice där du fyller i hur många presenter du vill ha inslagna. 

När jag mottagit din beställning så får du ett bekräftelsemail. 

Efter det kontaktats du via den mail du angav vid köpet.

Vi kommer tillsammans fram till hur du vill ha dina presenter inslagna. 

Jag kommer till dig med mina presentpapper och band och fixar dina presenter Wrapthatgift står för:

Expertis och kvalitet: Jag är inslagningsdesigner som har en passion för att skapa vackra presenter. Jag tar hand om varje detalj och garanterar högkvalitativt arbete. Jag lägger stor vikt vid att presentera dina gåvor på ett stilfullt och imponerande sätt.
Jag använder högkvalitativa material och tekniker för att skapa en perfekt finish. När mottagaren får presenten kommer den att göra ett starkt intryck och skapa en minnesvärd upplevelse.

Kreativitet och anpassning: Jag strävar efter att göra varje present unik och personlig. Jag lyssnar på dina önskemål och tar hänsyn till mottagarens smak och preferenser. Oavsett om det är en lekfull och färgstark förpackning eller en elegant och sofistikerad design, skapar jag något som passar just din present.

Tidsbesparing: Jag förstår att tid är en värdefull resurs, min paketinslagningsservice hjälper dig att spara tid och energi. Istället för att spendera timmar på att slå in presenter själv kan du överlåta arbetet till mig och använda din tid till annat.
Jag garanterar snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten.


Jag finns här för dig, jag slår in stort som smått ❤


Hör av dig genom att klicka här