Payment with Payson

Om Wrapthatgift

Hej
Jag är så glad att just DU har hittat hit 😀💜

Tre korta om mig:
Favoritfärg? Lila 💜
Favoritmat: sushi 🍱
Favoritband: Blink 182 🎶


Jag heter Ida och är inslagningsdesigner. Det är jag som driver Wrapthatgift. Min resa började  som ett inspirationskonto på Instagram, där jag ville dela med mig av min största passion Att slå in presenter och få vara kreativ med papper och band.

Varför presentinslagning undrar du? Intresse för skapande på olika sätt har jag haft länge, när jag var mindre så skrev jag mycket berättelser och spelade teater. På gymnasiet spelade jag bas och sjöng i ett band (vi hette No Name).  Jag utbildade mig till förskollärare där jag skapade med barnen genom bland annat naturmaterial, återbruksmaterial och färg och form. När jag fick familj och hus så blev inredning något av mitt intresse där mina favorit högtider är halloween och jul då jag kör ”all in” med pynt.

Jag har länge haft kärlek till presentpapper och älskar att leta, köpa och testa nya. Det jag märkte ganska snabbt var att de flesta jag köpte på olika butiker ofta gick sönder, de var genomskinliga och höll inte måttet för de ändamål jag ville använda dem, alltså slå in presenter till nära och kära.
Då kläcktes idén om att köpa in presentpapper av bra kvalité och, så andra inte skulle behöva använda två lager presentpapper för att inte innehållet skulle lysa igenom. Ett annat problem som jag upplevde var att jag inte hittade rätt produkter till presentinslagning i en och samma butik. För att underlätta för dig vill jag erbjuda allt på en och samma plats, för att du ska kunna känna dig trygg och inte behöva stressa runt i flera butiker. 


Wrapthatgift vision
Jag tror på kraften i vackra presenter och med exklusiva presentpapper kan förvandla en vanlig gåva till något extraordinärt. Vår e-handelssida kommer att vara en inspirationskälla för kreativitet och hjälpa våra kunder att hitta det perfekta presentpapperet och bandet för varje tillfälle.

Jag vill vara mer än bara en e-handel – vi vill vara en kreativ hubb där människor kan hitta inspiration och idéer för att skapa unika presenter.